Farmas A/S http://www.farmas.dk/ Farmas.dk - En grundholdning til godt håndværk har præget virksomheden i årtier og gjort virksomhedens medarbejdere kendte. Kundeorienteret holdning – det skal være en god oplevelse at være kunde hos Farmas. Din Kongskilde-forhandler i Midtjylland http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/din-kongskilde-forhandler-i-midtjylland

Din Kongskilde-forhandler i Midtjylland

Farmas er din Kongskilde-forhandler i det midtjyske og vi har i øjeblikket et rigtig godt tilbud på en VM-22 fuldfoderblander. 

Kig forbi vores afdeling på Kæret 5, 7400 Herning eller ring 9863 1766 for mere info.


Herning - Salg

Salgskonsulent

Steffen Stovby
Mail: steffen@farmas.dk 

Tlf: 2090 3278Salgskonsulent

Knud Hansen
Mail: knud@farmas.dk 

Tlf: 2141 3668

]]>
10-May-19 08:32 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/din-kongskilde-forhandler-i-midtjylland
Levering af New Holland T5.120 EC Fiat Centenario (100 års jubilæums model) http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/levering-af-new-holland-agriculture-t5.120-ec-fiat-centenario-100-års-jubilæums-model

Vi leverede i sidste uge en New Holland T5.120 EC Fiat Centenario(100 års jubilæums model) til Fiat-fanen Kaj i midtjylland. Denne traktor er nr. 56 ud af 100, som findes af denne produktion. Kaj har allerede en samling bestående af Fiat 85-90, Fiat 90-90 og Fiat 100-90. 

T5.120'eren er bla. udstyret med frontlift m. PTO, affjedret kabine og affjedret foraksel, stor LED lyspakke og stor dæk montering.

Så da muligheden bød sig for en ny, var han ikke i tvivl. Han kom selv for at hente den i sidste uge, og det er der blevet en lille video ud af. Se med her!

]]>
07-May-19 12:26 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/levering-af-new-holland-agriculture-t5.120-ec-fiat-centenario-100-års-jubilæums-model
Åbningstider 1 maj http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/aabningstider-1-maj

Det er i morgen 1 maj, så vi gør opmærksom på at vores værksted holder lukket i alle afdelinger.

Salg, reservedele/lager og bogholderi følger selvfølgelig de almindelige åbningstider.

Skulle uheldet være ude, så kan du altid ringe til værkstedet på vagttelefonen! 

]]>
30-Apr-19 14:49 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/aabningstider-1-maj
Robotplæneklippere - fra 7.499,- kr. http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-have-park/robotplæneklippere-fra-7.499-kr
Ring til Vagn eller Bjarne og få et tilbud på opsætning til din have!

]]>
24-Apr-19 14:23 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-have-park/robotplæneklippere-fra-7.499-kr
Video: Levering af Kuhn SPV Power 17.1 DL http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/video-levering-af-kuhn-spv-power-17.1-dl

Tillykke til Jørgen og Dorthe Jensen med deres nye selvkørende Kuhn SPV Power 17.1 DL fuldfoderblander. Den blev leveret og igangsat i sidste uge og det er der kommet en lille video ud af. Se med her. SPV-serien: Kendetegner en enkel, brugervenlig fuldfodervogn med 1 snegl. De fås i hhv. en Acces og en Power model i størrelserne 12, 14, 15 og 17 m3. Derudover har den selvrensende kølersystem, kraftigt fræserhoved med 2 meter i bredde og 90/160 hk. Hydraulisk opstramning af læssebånd, udfodring i venstre side via luge og bånd, bånd til udfodring kan forskydes. SPV er markedets mest kompakte fuldfoderblander med en venderadius på kun 5 m.  Go' arbejdslyst og god fornøjelse!  Er du interesseret i at høre nærmere, så kontakt Preben Iversen på 22618212.

]]>
09-Apr-19 11:58 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/video-levering-af-kuhn-spv-power-17.1-dl
Køb en brugt plov, og få en lokal whisky med i handlen! http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/koeb-en-brugt-plov-og-få-en-lokal-whisky-med-i-handlen Køb en brugt plov og få en lokal whisky med i handlen! Klik på linket herunder og se det store udvalg. Kampagnen gælder til og med 30. april.


Lindorm Whisky (værdi: 895,-)
Whiskyen er en lokal whisky fra Sundøre. Den er en del af en trilogi og er lige blevet bedømt i The Whisky Bible til en brilliant whisky blandt 4.700 andre whiskyer på verdensplan. Navnet Lindorm kommer fra et gl. sagn om dragen Lindorm der efter sigende befinder sig under det lokale destilleri, hvor det siges at halen er tangen der strækker sig mod Hvalpsund.

]]>
14-Mar-19 14:53 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/koeb-en-brugt-plov-og-få-en-lokal-whisky-med-i-handlen
Video: Se den nye New Holland TH9.35 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/video-se-den-nye-new-holland-th9.35

Så er der igen lidt nyt fra Farmas WebTV! Denne gang kigger vi på den nye New Holland teleskoplæsser TH9.35 Classic, der nu produceres i gul/grå farver som vi ellers kender fra New Holland Construction.

Maskinen står lige nu i Viborg, så ønsker du at vide mere så kontakt Kurt Kristensen på 51579901 eller kurt@farmas.dk

]]>
07-Mar-19 08:30 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/video-se-den-nye-new-holland-th9.35
Reservedelsekspedient-elev til Farmas A/S i Farsø http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/reservedelsekspedient-elev-til-farmas-as-i-farsø

Vi har travlt på vores reservedelslager og søger derfor en reservedelsekspedient-elev til start efter sommerferien. Du bliver en del af vores lager-team, som ekspederer værkstedet, kunder i butikken, samt bestiller varer hjem i tæt samarbejde med de øvrige afdelinger.

Vi tilbyder dig

 • Et alsidigt job i en stabil og solid virksomhed.
 • Et stærkt og markedsledende produktprogram
 • Et godt arbejdsmiljø, med gode erfarne og professionelle kolleger.
 • Selvstændighed under ansvar.
 • En travl hverdag med mange udfordringer.

Din profil

Du har bestået en af følgende:

 1. HG2 (med kvalifikation til handel)
 2. EUD / EUX (grundforløb til handel)
 3. HHX-studentereksamen suppleret med op til 5 ugers grundforløb (EUS 5)
 4. STX, HF eller HTX-studentereksamen suppleret med op til 10 ugers grundforløb (EUS 10)

Vi forventer, at du har en god ordenssans, menneskelig forståelse og kan have mange bolde i luften. Interesse eller kendskab til landbrugsbranchen er en fordel, men ikke krav.

Du kan tilbyde

 • Selvstændighed og har en høj arbejdsmoral.
 • Kunde- og serviceminded adfærd.
 • Gode IT-færdigheder.
 • En god teamånd og forstår at løfte i flok.
 • Du kan lide at have travlt og er indstillet på at yde en ekstra indsats, når det gælder.
 • Du har minimum B-kørekort.

Alle ansøgninger behandles fortroligt. Ansøgningen sendes til Reservedelschef Jan Hornbæk på e-mail jan@farmas.dk eller ring på 5157 9911 for mere info.

Hvem er Farmas:

Vi er med afdelinger i Farsø, Viborg, Herning og Brønderslev en af landets største New Holland forhandler med speciale inden for salg og service af landbrugsmaskiner. I dag beskæftiger vi over 90 medarbejdere og servicerer kunder i Nord- og Midtjylland. 

Vores primære kundegruppe er både store og mellemstore landmænd, maskinstationer, men også entreprenører, byggevirksomheder og det kommunale park/vej væsen med flere. Vi har en af markedets bredeste produktprogrammer med New Holland Agriculture og Construction, Kverneland, MI, Kuhn, Hardi, Danfoil, Fasterholt, Giant og mange flere.

]]>
04-Feb-19 09:07 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/reservedelsekspedient-elev-til-farmas-as-i-farsø
Video: Se B110C hos Viborg Kommune http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/video-se-b110c-hos-viborg-kommune

Vi har været en tur ude og besøge Viborg Park og Vej, der sidste år investede i en ny New Holland B110C, monteret med Lausø Service ApS Dobbelt Command joystick styring og det er der kommet en lille video ud af.

]]>
28-Jan-19 08:07 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/video-se-b110c-hos-viborg-kommune
New Holland igen største traktormærke http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/new-holland-igen-største-traktormærke

New Holland Agriculture er for 9 år i træk det mest solgte traktormærke i Danmark. Det er igen den populære T7.270 AC der løber med førstepladsen, som mest solgte enkelt model. Sådan! 

Med en flot slutspurt i december lykkedes det New Holland at få nyregistreret flest traktorer i hele 2018.

Det står klart efter, at data for hele 2018 på dbi it’s database traktorstatistik.dk netop er blevet frigivet.

Dermed gentager New Holland førstepladsen fra 2017. 346 nyregistreringer sikrer New Holland førstepladsen. 

Dermed er top tre helt intakt i forhold til 2017. Siden dengang har alle top 3-mærkerne i øvrigt udbygget deres markedsandel – mest iøjnefaldende er New Hollands stigning med 2,3 procentpoint. Næsten hver fjerde nyregistrerede traktor stod der i øvrigt New Holland på i 2018.

NEW HOLLAND T7 TOPPER IGEN

Bag New Hollands succes som største mærke står bl.a. en fast vindermodel i statistikken.

Traktorernes svar på VW Golf, New Hollands T7.270, gentager nemlig sidste års placering som Danmarks mest solgte traktormodel med 53 enheder i 2018. 

New Hollands marketing manager Thomas Pedersen er naturligt nok tilfreds med placeringen og kalder 2018 for nok et T7-år.

"Den er populær, fordi den har en størrelse, hvor den kan klare rigtig mange opgaver med både store redskaber og en række andre anvendelsesmuligheder samtidig som, at det ikke er en af de virkelig store og tunge traktorer. Den alsidighed betyder meget. Vi kan se, at både T7.270 og T7.230 med samme krop er med helt fremme”, siger han.

Hvordan har traktoråret 2018 været for New Holland?

”Vi er kommet stærkt til sidst på året. I december har vi haft et rigtig godt salg af traktorer, som vi har haft stående på lager. Det er rigtig positivt, at vi igen lander på samme resultat med en førsteplads, og at vi også har taget markedsandele er selvfølgelig også tilfredsstillende”, siger han.

Hvordan har 2018 været som traktorår?
”Når den branche, vi lever af, oplever en tørke, som vi så sidste år, så har det selvfølgelig stor betydning. Men der er forskellige segmenter, hvor det er gået forskelligt. Der har været planteavlere, hvor det lavere udbytte delvist er blevet korrigeret af bedre kornpriser, mens husdyrproducenter som skal købe korn til en højere pris får det som en ulempe. Vi skal også huske, at 2017 var et år fra en anden yderlighed, hvor der blev indregistreret nogle ekstra traktorer på grund af nye regler. Det spiller også ind, og derfor skal man heller ikke bare sammenligne 2018 med 2017", siger han.

Hvordan ser du 2019-markedet?
”Vi tror og håber på, at det bliver lidt bedre. Men det er klart, at især første halvdel af 2019 vil være præget af høsten i 2018. Landmænd reagerer hurtigt på resultaterne, men det gør det også den anden vej, hvis det igen begynder at se bedre ud. Står vi en måned før høst, og kan se, at det ser godt ud med årets høst, så kan det godt smitte af på markedet. Jeg tror på, at vi lander et sted, som er bedre end i 2018 uden, at vi skal forvente meget høje salgstal", lyder diagnosen fra Danmarks bedstsælgende traktormærke.

Artikel er fra Landbrugsavisen.dk

]]>
17-Jan-19 08:07 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/new-holland-igen-største-traktormærke
Ny underdirektør hos Farmas http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/ny-underdirektør-hos-farmas

Farmas er godt på vej ind i glidende generationsskifte. Anette Rosengreen udnævner sin søn til underdirektør.

Farmas A/S er en af landets største New Holland forhandlere og i fuld gang med generationsskifte.

Virksomheden blev stiftet i 1941 af Kr. Nielsen. Poul Nielsen, hvis farbror stiftede virksomheden, blev direktør i 1971 og i 1998 overtog hans datter, Anette Rosengreen, direktørposten.

Nu er tiden kommet til at tage næste skridt i familievirksomheden. Ved årsskiftet er Ole Borup Rosengreen, søn af Anette Rosengreen, udnævnt til underdirektør.

- Jeg er glad for at jeg kan videreføre Farmas' værdier i familien. Ole og jeg arbejder tæt sammen og bliver ved med at gøre det længe endnu, jeg har ikke planer om at trappe ned, siger Anette Rosengreen.

- Et generationsskifte skal planlægges i god tid. Det er vigtigt for mig, at der er lagt en plan forfremtiden, så vi sikrer arbejdspladsen og virksomheden bedst muligt, siger Anette Rosengreen.

Farmas A/S beskæftiger i dag 98 medarbejdere fordelt på fire afdelinger, og der er sket meget deseneste år.

Udvidelse mod nord

I 2013 skete der en omstrukturering af New Holland forhandlernettet i Midtjylland, og

Farmas får muligheden for at udvide aktiviteterne mod syd og etablerer en ny afdeling i Herning.

I 2017 sker der ligeledes en omstrukturering og denne gang udvides der mod nord i Vendsyssel og der etableres en afdeling i Brønderslev.

Senere i 2018 blev der indgået en aftale med områdeforhandler Ole Hedeman Maskinforretning om salg og service i Østhimmerland.

- Der er sket meget i Farmas-regi og branchen de senere år, og det er rigtig spændende at være en del af. Det at jeg nu har fået en ny titel ændrer ikke en hel masse i dagligdagen, men er som sagt en del af en længere proces, siger ole Borup Rosengreen.

]]>
15-Jan-19 11:11 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/ny-underdirektør-hos-farmas
Høgstedlunds nye T6.180 i aktion http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/høgstedlunds-nye-t6.180-i-aktion

Vi har været ude og besøge juletræsproducent Anders Jensen fra Høgstedlund, for at se deres to nye New Holland T6.180 i aktion.. Det er en 6 cylinderet traktor med en 180 HK motor. Anders har tilvalgt en masse udstyr såsom frontlift med front-PTO, krybegear, affjedret foraksel og kabine mm. Derudover har de også fået monteret diverse juletræsudstyr på! Bemærk traktoren er også blevet malet i bluepower farven, som vi har udført i egen malerkabine. Se hele videoen her!
]]>
21-Nov-18 08:38 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/høgstedlunds-nye-t6.180-i-aktion
Julemarked 2018 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/julemarked-2018

Julemarked 2018

Så er det atter tid til vores årlige julemarked. 

Som sædvanlig er der fokus på traditionerne, hyggen og fagligheden, så tag hele familien med til julemarked: 

d. 23 november fra kl. 10.00 - 21.00 i Farsø

Det bliver en dag med gode tilbud på reservedele/butikken, Have/Park, værkstedet og selvfølgelig fra salgsafdelingen på de store maskiner. Vi har inviteret alle vores leverandører af både store og små maskiner, samt butikken, så der er rig mulighed for at få ekstra vejledning og en god snak.

Igen i år har vi nogle spændende nyheder, kom b.la. og se verdens største mejetærsker anno 2019 med IntelliSense, T6.175 Dynamic Command med den nye dobbeltkobling gearkasse, den nye New Holland plov PXVH6 og Kverneland iPlough nu med packomat. 

Derudover er der traditionen tro, inviteret gæsteudstillere, så der er spændende muligheder for hele familien. Se udstillerlisten til højre.

]]>
12-Nov-18 15:18 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/julemarked-2018
Få din invitation til julemarked http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/få-din-invitation-til-julemarked1 https://mailchi.mp/0c0830dd1c2c/r5j5od4k96 ]]> 09-Nov-18 11:01 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/få-din-invitation-til-julemarked1 Vi søger Reservedels-ekspedient til Brønderslev http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/vi-soeger-reservedels-ekspedient-til-broenderslev

Vi har stor vækst i vores nye afdeling i Brønderslev og søger derfor en reservedels-ekspedient, med tiltrædelse hurtigst muligt. Du bliver en del af vores selvstyrende reservedels-team, som ekspederer værkstedet, kunder i butikken, samt bestiller varer hjem i tæt samarbejde med afdelingerne i Farsø, Viborg og Herning.
 
 Vi tilbyder dig

 • Et alsidigt job i en stabil og solid virksomhed.
 • Nye og moderne arbejdsforhold.
 • Et stærkt og markedsledende produktprogram
 • Et godt arbejdsmiljø, med gode erfarne og professionelle kolleger.
 • Selvstændighed under ansvar.
 • En travl hverdag med mange udfordringer.
 • Højt efteruddannelsesniveau med både interne og eksterne kurser.

Din profil
Du har en reservedelsfaglig baggrund fra lignende eller tilsvarende erhverv - gerne med kendskab til New Hollands produkter. Det er en fordel, at du kan begå dig på engelsk.

Du kan tilbyde

 • Selvstændighed og har en høj arbejdsmoral.
 • Kunde- og serviceminded adfærd.
 • Gode IT-færdigheder.
 • En god teamånd og forstår at løfte i flok.
 • Du kan lide at have travlt og er indstillet på at yde en ekstra indsats, når det gælder.
 • Du har minimum B-kørekort.

 
Ansøgningsfrist er den 7. nov. 2018.
 
Tiltrædelse er hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Alle ansøgninger behandles fortroligt. Ansøgningen sendes til Reservedelschef Jan Hornbæk på e-mail jan@farmas.dk eller ring på 5157 9911 for mere info. Eller Ole Rosengreen på 51579903 eller ole@farmas.dk 

Om Farmas:

Vi er med afdelinger i Farsø, Viborg, Herning og Brønderslev landets største New Holland forhandler med speciale inden for salg og service af landbrugsmaskiner. I dag beskæftiger vi over 90 medarbejdere og servicerer kunder i Nord- og Midtjylland.

Vores primære kundegruppe er både store og mellemstore landmænd, maskinstationer, men også entreprenører, byggevirksomheder og det kommunale park/vej væsen med flere. Vi har en af markedets bredeste produktprogrammer med New Holland AG og CE, Kverneland, MI, Kuhn, Hardi, Danfoil, Fasterholt, Giant og mange flere.

]]>
24-Oct-18 09:36 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/vi-soeger-reservedels-ekspedient-til-broenderslev
Video: T6.180 x 2 levering http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/video-t6.180-x-2-levering

Så fik Anders Jensen fra Høgstedlund deres 2 nye New Holland Agriculture T6.180 traktor leveret. Det er en handy traktor med 6 cylinder, 180 HK motor. Køber har tilvalgt en masse udstyr såsom frontlift med front pto, krybegear, affjedret foraksel og kabine mm. Traktoren er malet i en frisk bluepower farve i vores egen malerkabine. Traktorerne skal primært bruges til juletræsproduktion. Go' arbejdslyst!
]]>
16-Oct-18 07:58 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/video-t6.180-x-2-levering
Julekampagner http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/julekampagne

Julekampagner

Vi har i øjeblikket mange gode tilbud på Ambra olie og filtre fra New Holland, plove gods fra Kverneland og Kuhn og nye Hardi dyser til din sprøjte. Se alle tilbudene her på siden. 

Få mindst 20% rabat på Ambra Olie ved køb af 200L/tromler. Gælder Master Gold, Super Gold, Unitek, Multi G, Mastertran Ultraction og Hydrosystem. Tilbud gælder til og med 23/11 2018 eller så længe lager haves. Pris er uden moms og afgifter.

Spar 15% på alt plovgods fra Kuhn eller Kverneland. Tilbud gælder til og med 15. december 2018.

Dyser godkendt til 90% afdriftsreduktion. Vælg det optimale filter og undgå tilstopning af dyserne - også ved brug af kemi af pulverform
Pris pr. dyse – fra kun 44,- kr. (Inkl holder, pakning og filter). Tilbud gælder til og med 1 februar 2019.

]]>
10-Oct-18 15:16 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/julekampagne
Ugens brugte maskiner http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/ugens-brugte-maskiner Det er tid til ugens brugte maskiner! Se maskinerne nedenfor. Ring til Jens eller en af vores sælgere for yderligere information om maskinerne eller for at høre om de attraktive finansierings muligheder, som du får hos os.

Jens Andersen

BRUGTE REDSKABER:]]>
19-Sep-18 13:46 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/ugens-brugte-maskiner
Video: Tilbageblik til Julemarked 2018 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/video-tilbageblik-til-julemarked-2018

Tusind tak for den store opbakning til Julemarked 2018 i Farsø – det var en sand fornøjelse. Nåede du ikke at kigge forbi, så har vi lavet en sammendrag af dagen her. De fleste af maskinerne står i Farsø i de kommende uger, så du har stadig mulighed for at se de mange nyheder.  

]]>
11-Sep-18 15:29 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/video-tilbageblik-til-julemarked-2018
Vi er lige i nærheden http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/vi-er-lige-i-nærheden1 Vores nærhed bygger på: Tillid, tryghed og troværdighed. Det vil med andre ord sige, du regne kan med os - lige fra servicering, købsrådgivning til reservedelslevering. Vi skaber tryghed. I vores lokale afdelinger, finder du bla. lige nu følgende brugt materiel:

Børge Haugaard Se her

BRUGT MARKED:]]>
11-Sep-18 10:02 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/vi-er-lige-i-nærheden1