Farmas A/S http://www.farmas.dk/ Farmas.dk - En grundholdning til godt håndværk har præget virksomheden i årtier og gjort virksomhedens medarbejdere kendte. Kundeorienteret holdning – det skal være en god oplevelse at være kunde hos Farmas. Åbningstider i julen http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/aabningstider-i-julen-2018

Vi holder selvfølgelig åbent mellem jul og nytår. Så hvis du enten skulle få brug for at: hente reservedele, bytte julegaver eller måske få færdiggjort de/den sidste handler inden det nye år, så kom forbi. Vi ønsker dig og din familie en glædelig jul og et godt nytår.


Rigtig glædelig Jul og Godt Nytår

Men vi er selvfølgelig klar på vagttelefonen 9863 1766 hele julen.

Lørdag d. 22 dec.

Åben lager/butik i Farsø
9:00 - 12:00
(værksted lukket)

Søndag d. 23 dec. Lukket
Mandag d. 24 dec.
Tirsdag d. 25 dec.
Onsdag d. 26 dec.
Torsdag d. 27 dec.

Åben lager/butik/salgsafdeling i Farsø
9:00 - 12:00
(værksted lukket)

Fredag d. 28 dec.
Lørdag d. 29 dec. Åben lager/butik i Farsø
9:00 - 12:00
(værksted lukket)
Søndag d. 30 dec. Lukket
Mandag d. 31 dec.
Tirsdag d. 1 jan.
Onsdag d. 2 jan. Normale åbningstider

]]>
10-Dec-18 10:56 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/aabningstider-i-julen-2018
Kampagner i december http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/kampagner-i-december

Kampagner i december

Vi har i øjeblikket mange gode tilbud på Ambra olie og filtre fra New Holland, plove gods fra Kverneland og Kuhn og nye Hardi dyser til din sprøjte. Se alle tilbudene her på siden.
 

Professionel rengøring

Vi har Nilfisk produkter på lager. Dit valg af renser afhænger af behov. Ring derfor til en af vores reservedelsmedarbejdere, så kan de vejlede dig i hvilket Nilfisk produkt du skal vælge. Vi hjælper dig med at vurdere pumpetryk, bar og vandmængde, l/time – så du får en renser, der passer til din opgave.

Gode priser på Ambra olie og filtre fra New Holland
Ring til en af vores reservedelsmedarbejdere og aftal en god pris på olie og filtre.

Sidste chance for procenter på plovdele!
Spar 15% på alt plovgods fra Kuhn eller Kverneland. Tilbud gælder til og med 15. december 2018.

Vælg de godkendte dyser!
Dyser godkendt til 90% afdriftsreduktion. Vælg det optimale filter og undgå tilstopning af dyserne - også ved brug af kemi af pulverform

Pris pr. dyse – fra kun 44,- kr. (Inkl holder, pakning og filter). Tilbud gælder til og med 1 februar 2019.


]]>
07-Dec-18 10:44 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/kampagner-i-december
Høgstedlunds nye T6.180 i aktion http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/høgstedlunds-nye-t6.180-i-aktion

Vi har været ude og besøge juletræsproducent Anders Jensen fra Høgstedlund, for at se deres to nye New Holland T6.180 i aktion.. Det er en 6 cylinderet traktor med en 180 HK motor. Anders har tilvalgt en masse udstyr såsom frontlift med front-PTO, krybegear, affjedret foraksel og kabine mm. Derudover har de også fået monteret diverse juletræsudstyr på! Bemærk traktoren er også blevet malet i bluepower farven, som vi har udført i egen malerkabine. Se hele videoen her!
]]>
21-Nov-18 08:38 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/høgstedlunds-nye-t6.180-i-aktion
Julemarked 2018 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/julemarked-2018

Julemarked 2018

Så er det atter tid til vores årlige julemarked. 

Som sædvanlig er der fokus på traditionerne, hyggen og fagligheden, så tag hele familien med til julemarked: 

d. 23 november fra kl. 10.00 - 21.00 i Farsø

Det bliver en dag med gode tilbud på reservedele/butikken, Have/Park, værkstedet og selvfølgelig fra salgsafdelingen på de store maskiner. Vi har inviteret alle vores leverandører af både store og små maskiner, samt butikken, så der er rig mulighed for at få ekstra vejledning og en god snak.

Igen i år har vi nogle spændende nyheder, kom b.la. og se verdens største mejetærsker anno 2019 med IntelliSense, T6.175 Dynamic Command med den nye dobbeltkobling gearkasse, den nye New Holland plov PXVH6 og Kverneland iPlough nu med packomat. 

Derudover er der traditionen tro, inviteret gæsteudstillere, så der er spændende muligheder for hele familien. Se udstillerlisten til højre.

]]>
12-Nov-18 15:18 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/julemarked-2018
Få din invitation til julemarked http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/få-din-invitation-til-julemarked1 https://mailchi.mp/0c0830dd1c2c/r5j5od4k96 ]]> 09-Nov-18 11:01 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/få-din-invitation-til-julemarked1 Vi søger Reservedels-ekspedient til Brønderslev http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/vi-soeger-reservedels-ekspedient-til-broenderslev

Vi har stor vækst i vores nye afdeling i Brønderslev og søger derfor en reservedels-ekspedient, med tiltrædelse hurtigst muligt. Du bliver en del af vores selvstyrende reservedels-team, som ekspederer værkstedet, kunder i butikken, samt bestiller varer hjem i tæt samarbejde med afdelingerne i Farsø, Viborg og Herning.
 
 Vi tilbyder dig

 • Et alsidigt job i en stabil og solid virksomhed.
 • Nye og moderne arbejdsforhold.
 • Et stærkt og markedsledende produktprogram
 • Et godt arbejdsmiljø, med gode erfarne og professionelle kolleger.
 • Selvstændighed under ansvar.
 • En travl hverdag med mange udfordringer.
 • Højt efteruddannelsesniveau med både interne og eksterne kurser.

Din profil
Du har en reservedelsfaglig baggrund fra lignende eller tilsvarende erhverv - gerne med kendskab til New Hollands produkter. Det er en fordel, at du kan begå dig på engelsk.

Du kan tilbyde

 • Selvstændighed og har en høj arbejdsmoral.
 • Kunde- og serviceminded adfærd.
 • Gode IT-færdigheder.
 • En god teamånd og forstår at løfte i flok.
 • Du kan lide at have travlt og er indstillet på at yde en ekstra indsats, når det gælder.
 • Du har minimum B-kørekort.

 
Ansøgningsfrist er den 7. nov. 2018.
 
Tiltrædelse er hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Alle ansøgninger behandles fortroligt. Ansøgningen sendes til Reservedelschef Jan Hornbæk på e-mail jan@farmas.dk eller ring på 5157 9911 for mere info. Eller Ole Rosengreen på 51579903 eller ole@farmas.dk 

Om Farmas:

Vi er med afdelinger i Farsø, Viborg, Herning og Brønderslev landets største New Holland forhandler med speciale inden for salg og service af landbrugsmaskiner. I dag beskæftiger vi over 90 medarbejdere og servicerer kunder i Nord- og Midtjylland.

Vores primære kundegruppe er både store og mellemstore landmænd, maskinstationer, men også entreprenører, byggevirksomheder og det kommunale park/vej væsen med flere. Vi har en af markedets bredeste produktprogrammer med New Holland AG og CE, Kverneland, MI, Kuhn, Hardi, Danfoil, Fasterholt, Giant og mange flere.

]]>
24-Oct-18 09:36 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/vi-soeger-reservedels-ekspedient-til-broenderslev
Video: T6.180 x 2 levering http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/video-t6.180-x-2-levering

Så fik Anders Jensen fra Høgstedlund deres 2 nye New Holland Agriculture T6.180 traktor leveret. Det er en handy traktor med 6 cylinder, 180 HK motor. Køber har tilvalgt en masse udstyr såsom frontlift med front pto, krybegear, affjedret foraksel og kabine mm. Traktoren er malet i en frisk bluepower farve i vores egen malerkabine. Traktorerne skal primært bruges til juletræsproduktion. Go' arbejdslyst!
]]>
16-Oct-18 07:58 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/video-t6.180-x-2-levering
Julekampagner http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/julekampagne

Julekampagner

Vi har i øjeblikket mange gode tilbud på Ambra olie og filtre fra New Holland, plove gods fra Kverneland og Kuhn og nye Hardi dyser til din sprøjte. Se alle tilbudene her på siden. 

Få mindst 20% rabat på Ambra Olie ved køb af 200L/tromler. Gælder Master Gold, Super Gold, Unitek, Multi G, Mastertran Ultraction og Hydrosystem. Tilbud gælder til og med 23/11 2018 eller så længe lager haves. Pris er uden moms og afgifter.

Spar 15% på alt plovgods fra Kuhn eller Kverneland. Tilbud gælder til og med 15. december 2018.

Dyser godkendt til 90% afdriftsreduktion. Vælg det optimale filter og undgå tilstopning af dyserne - også ved brug af kemi af pulverform
Pris pr. dyse – fra kun 44,- kr. (Inkl holder, pakning og filter). Tilbud gælder til og med 1 februar 2019.

]]>
10-Oct-18 15:16 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/julekampagne
Ugens brugte maskiner http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/ugens-brugte-maskiner Det er tid til ugens brugte maskiner! Se maskinerne nedenfor. Ring til Jens eller en af vores sælgere for yderligere information om maskinerne eller for at høre om de attraktive finansierings muligheder, som du får hos os.

Jens Andersen

BRUGTE REDSKABER:]]>
19-Sep-18 13:46 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/ugens-brugte-maskiner
Video: Tilbageblik til Julemarked 2018 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/video-tilbageblik-til-julemarked-2018

Tusind tak for den store opbakning til Julemarked 2018 i Farsø – det var en sand fornøjelse. Nåede du ikke at kigge forbi, så har vi lavet en sammendrag af dagen her. De fleste af maskinerne står i Farsø i de kommende uger, så du har stadig mulighed for at se de mange nyheder.  

]]>
11-Sep-18 15:29 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/video-tilbageblik-til-julemarked-2018
Vi er lige i nærheden http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/vi-er-lige-i-nærheden1 Vores nærhed bygger på: Tillid, tryghed og troværdighed. Det vil med andre ord sige, du regne kan med os - lige fra servicering, købsrådgivning til reservedelslevering. Vi skaber tryghed. I vores lokale afdelinger, finder du bla. lige nu følgende brugt materiel:

Børge Haugaard Se her

BRUGT MARKED:]]>
11-Sep-18 10:02 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/vi-er-lige-i-nærheden1
Video: Kongskilde skårlæggersæt (GX3605P + GXT13005P Collector III) http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/videokongskilde-skårlæggersæt-gx3605p-gxt13005p-collector-iii

Vi var for nylig forbi Midtjysk Maskinstation, som var i marken med deres nye Kongskilde skårlæggersæt (GX3605P + GXT13005P Collector III) - en af markedet største bugserede skårlæggere, med stor kapacitet, men med lille transport bredde og lav transport højde ✅ Se videoen her.]]>
29-Aug-18 10:09 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/videokongskilde-skårlæggersæt-gx3605p-gxt13005p-collector-iii
Vil du trylle med gylle? http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/vil-du-trylle-med-gylle Mangler du kapacitet? Se læs med her. Vi tilbyder en attraktiv finansiering. Se maskinerne nedenfor og ring til en af vores sælgere for at høre om dine finansierings muligheder.

Steffen Stovby Se her

BRUGT:]]>
17-Aug-18 12:43 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/vil-du-trylle-med-gylle
Tid til eftersyn http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/tid-til-eftersyn

Høsten er i fuld sving og før vi ved af det er det tid til et eftersyn. Derfor har vi igen igår samlet alt du skal vide ét sted! Så lige meget om du har en mejetærsker, traktor, sprøjte, såsæt eller havepark maskiner, så tjek vores eftersynsbrochure for 2018/2019. Her har du alt hvad du skal bruge og vide. Husk at bestille dit vintereftersyn i god tid, så kvitterer vi med rabat på timeløn og betalingsbetingelser! 

Læs brochuren her

]]>
12-Jul-18 11:30 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/tid-til-eftersyn
Gul magi http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/gul-magi Mangler du kapacitet? Se læs med her. Vi har lige nu et bredt udvalg af brugte mejetærskere, hvor vi tilbyder en attraktiv finansiering. Se maskinerne nedenfor og ring til en af vores sælgere for at høre om dine finansierings muligheder. Så kan du blive klar til høsten!

Preben Iversen Se her

BRUGT:


FR600

NEW HOLLAND FR600

PRIS: 1.575.000,-


2014 | 2.233 snittertimer | 2.868 motortimer| 900/60R38 og 710/55R30 | 3,8m pickup |
12 rk majsbord med autostyring | læs mere...

CX8080 FSH

NEW HOLLAND CX8080 FSH

PRIS: SOLGT


2007 | 2.833 motor timer | 2.084 tærske timer | høstet 5.400 HA | 30 fods High Capacity skærebord | læs mere...BB980

NEW HOLLAND BB980

41.270 baller | læs mere...


125.000,-

RC7070 SF

NEW HOLLAND RC7070 SF

2009 | 21.000 baller | Hjul 480/46R17 | ballemål 120 bred og 180 cm høj | rundballepresser | læs mere...


SOLGT

NEW HOLLAND FR9060

CASE IH RB 344 COMBI

2012 | rundballepresser kom først i marken i 2013 | ca. 2.000 baller | fremstår som en ny maskine | læs mere...


SOLGT

NEW HOLLAND FR9060

NEW HOLLAND FR9060

2009 | 3.718 snitter timer | 5230 motor timer | 3,8m pickup m. padler | tank f/aditiv | kamera | kompressor | læs mere...


850.000,-

CR980 SHL

NEW HOLLAND CR980 SLH

2016 | 435 motor timer | 313 tærske timer | høstet 896 HA| 35 fods varifeed skærebord | LED lyspakke | Læs mere...


SOLGT
]]>
10-Jul-18 14:40 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/gul-magi
Video: Se Fastrup Maskinstation igang ved Forskningscenter Foulum http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/video-levering-af-2-x-cx8.90

Vi leverede tidligere på måneden ny New Holland Agriculture CX8.85 til Fastrup Maskinstation. Vi fik lov til at se den i aktion ved Forskningscenter Foulum, hvor de var igang med at høste vårbyg i 9 m. kørespor.  Se hvordan det så ud her i videoen og hør hvad piloten Kim Rasmussen har at sige til deres nye rystermaskine.

]]>
09-Jul-18 13:32 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/video-levering-af-2-x-cx8.90
Video: Se den nye T6.175 DC http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/video-se-den-nye-t6.175-dc

Nyhed! Vi har fået vores nye New Holland Agriculture T6.175 Dynamic Command hjem og den er klar til demokørsel efter Landsskuet - Dyrskuet i Herning. Dynamic Command er den nye transmissionsteknologi der sikrer mindre brændstofforbrug og højere ydelse.

]]>
29-Jun-18 13:03 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/video-se-den-nye-t6.175-dc
Bliv hersker med en gul tærsker http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/bliv-hersker-med-en-gul-tærsker Mangler du kapacitet? Se læs med her. Vi har lige nu et bredt udvalg af brugte mejetærskere, hvor vi tilbyder en attraktiv finansiering. Se maskinerne nedenfor og ring til en af vores sælgere for at høre om dine finansierings muligheder. Så kan du blive klar til høsten!

Jens Andersen Se her

BRUGTE MEJETÆRSKERE:


CR9090

NEW HOLLAND CR9090 SLH

HALVÅRLIG YDELSE: 62.000,-

Finansieringen er baseret på listeprisen minus 30% i en 72 mdrs. periode til en rentesats på 2,4%.
Finansieringen er af betinget af kreditgodkendelse. Restværdi 20%.

CX8.85 SLH

NEW HOLLAND CX8.85 SLH

HALVÅRLIG YDELSE: SOLGT!

Finansieringen er baseret på listeprisen minus 30% i en 72 mdrs. periode til en rentesats på 2,4%.
Finansieringen er af betinget af kreditgodkendelse. Restværdi 20%.


]]>
18-Jun-18 08:00 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/bliv-hersker-med-en-gul-tærsker
Altid i nærheden http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/altid-i-nærheden Ring til os - når som helst, hvor som helst! Vi er meget bevidste om, at det at være landmand kan være uforudsigeligt og svært at planlægge. Derfor er vi altid fleksible, fordi vi ønsker at være tilrådighed 24 timer i døgnet igennem alle sæsoner i året. Det gælder både service af nyt og brugt, salg, værksted og reservedele. Vi har 28 servicebiler, fordelt på 4 lokale afdelinger med værksted tæt på dig, som er klar til at rykke ud 24 timer i døgnet.

Peter Andersen Se her

BRUGTE MEJETÆRSKERE:

]]>
29-May-18 09:49 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/altid-i-nærheden
Vi søger reservedelsekspedient eller elev til Herning http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/vi-søger-reservedelsekspedient-eller-elev-til-herning

Vi har travlt på vores reservedelslager i Herning og søger derfor en reservedelsekspedient eller en reservedelsekspedient-elev. Du bliver en del af vores selvstyrende lager-team, som ekspederer værkstedet, kunder i butikken, samt bestiller varer hjem i tæt samarbejde med de øvrige afdelinger.

Læs mere her:

Reservedelsekspedient

Reservedelsekspedient-elev

]]>
15-May-18 14:08 http://www.farmas.dk/nyheder/nyhedsoversigt/nyheder-andre/vi-søger-reservedelsekspedient-eller-elev-til-herning