Slide10.jpgSlide13.jpgSlide11.jpgSlide12.jpg

Vi søger lærling til Farsø

08.05 2019

Landbrugsmaskin-mekanikerlærling søges til Farsø 

Vil du være en del af Danmarks bedste serviceteam?

Vi søger en værkstedslærling, med tiltrædelse pr. 1. juli 2019 eller efter aftale.

Som en del af vores 4 personers hold af lærlinge forventer vi gode samarbejdsevner og en engageret indstilling. Du skal have bestået grundforløbet.

Vi tilbyder en spændende læretid, hvor der i samarbejde med gode kollegaer er mulighed for at stifte bekendtskab med mange forskellige fabrikater og produkter.

Skriftlig ansøgning eller mail flemming@farmas.dk bilagt eksamensbeviser og relevante oplysninger skal være os i hænde senest den 27. maj 2019.

Værkfører 

Flemming Nielsen
Fabriksvej 1
9640  Farsø
Tlf. 51579915
www.farmas.dk

Vi er med afdelinger i Farsø, Viborg, Herning og Brønderslev landets største New Holland forhandler med speciale inden for salg og service af landbrugsmaskiner. I dag beskæftiger vi over 90 medarbejdere og servicerer kunder i Nord- og Midtjylland.

Vores primære kundegruppe er både store og mellemstore landmænd, maskinstationer, men også entreprenører, byggevirksomheder og det kommunale park/vej væsen med flere. Vi har en af markedets bredeste produktprogrammer med New Holland AG og CE, Kverneland, MI, Kuhn, Hardi, Danfoil, Fasterholt, Giant og mange flere.

Vi søger lærling til Farsø