Slide1.jpgSlide2.jpgSlide3.jpg

Info

Det amerikanske ARCTIC CAT er verdens 3. største producent af ATV'er.
Arctic Cat har sit navn, fordi den amerikanske fabrik oprindelig er grundlagt med produktion af snescootere, som stadig er en vigtig aktivitet. Firmaet har europæisk hovedsæde i Østrig.

Se de 10 produkt-serier her...

Både traktor og bil

Arctic Cat er forberedt til indregistrering henholdsvis som traktor og som bil. Det giver alsidige anvendelsesmuligheder også ved kørsel på offentlig vej.
Modelprogrammet begynder ved en motorstørrelse på 400 cc og slutter med en benzinmodel med 700 cc samt en diesel model TRV. Den leveres både i en kort og en lang version. 

Individuel affjedring
Arctic Cat har individuel affjedring på hjulene, en stor frihøjde og en lille venderadius. Alle modellerne kan forsynes med træk, som er monteret direkte på chassiset, og på nogle modeller er der spil monteret som standard, et spil med forsegling og overbelastningssikring.

Tre i en model
Som noget særligt er den lange version af TRV modellerne bygget op sådan, at nok har du kun en maskine, men på grund af den store aksel-afstand har du muligheden for at omdanne den til tre.
Du kan vælge at have et enkelt sæde med enten et gitter-rack eller en cargo-boks på bagenden. Eller du kan montere et ekstra passagersæde så det bliver en to-personers TRV. Alt i alt får du tre modeller i en enkelt Arctic Cat maskine. Du kan skifte mellem de tre muligheder på under et minut.