Slide9.jpgSlide10.jpgSlide7.jpgSlide8.jpgSlide12.jpgSlide11.jpg

**Aprilsnar** - Farmas køber stort ind

01.04 2021

Farmas køber stort ind!

”Hele 420 nye New Holland traktorer købt ved stor auktion på Esbjerg Havn”.

Den nylige blokade i Suez kanalen har kortvarigt bremset verdenshandlen og opbygget en massiv trafikprop ved alle verdens havne – herunder også den danske havn i Esbjerg.

Det har naturligvis givet en masse problemer, men har også åbnet dørene og banet vej for nye muligheder og det har man benyttet sig af hos Farmas.

New Holland fabrikken i Basildon, England, har haft fuld fart på og produceret traktorer som aldrig før, men grundet trafikprop på verdenshavene, har man ikke kunne afsætte de mange producerede traktorer.

Ved en stor auktion på Esbjerg Havn onsdag aften har Farmas købt stort ind – hele 420 New Holland traktorer var hjælpeløst strandet og har nu fået ny ejer.

Salgschef hos Farmas, Thomas Mikkelsen kommenterer: ”Ja, det er kæmpe stort. Vi sælger normalt omkring 100 nye traktorer om året og her har vi indkøbt til ca. 4 års salg. ”

Men sådan en handel gennemføres ikke uden lidt udfordringer. Selve logistikken har givet lidt hovedbrud – det at flytte 420 traktorer fra Esbjerg til Farmas afdelinger er lidt af en bedrift. Derfor har personaleforeningen arrangeret busture til Esbjerg hvor alle 100 Farmas-medarbejdere gladelig deltager.

”Ja lidt hurtig hovedregning, så er det ca. 4 ture pr medarbejder med en traktor fra Esbjerg til en afdeling i midt- og Nordjylland – så er de hurtigt flyttet. Vi kan jo desværre ikke mødes til andre arrangementer, så det er dejligt at alle bakker op om sådan et par friske køreture her i Påsken” – kommenterer Ole Rosengreen – underdirektør hos Farmas.

Som det ses på billedet, så skulle handlen fejres med en god omgang kage, hvor direktør ved Farmas,  Anette Rosengreen skærer for. Til venstre ses Thomas Mikkelsen og Ole Rosengreen sammen med alle de høje herrer fra Basildon-fabrikken. NFE er en forkortelse for: New Holland for Ever!

**Aprilsnar** - Farmas køber stort ind